Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ryhmät

Fysio Saarimaalta on mahdollista ostaa myös ryhmä toimintaa. Toimitiloihin sopii ryhmä, jossa on noin 8-10 henkilöä. Se voi olla yksittäinen tunti tai viikottaista toimintaa. Ota yhteyttä niin mietitään juuri teille sopiva palvelu!

  • Äiti- vauva ryhmä
  • PhysioFit
  • Ikääntyneiden kuntoutus
  • Lasten motoriikka ryhmä
  • Sherborne ryhmä

PhysioFit

PhysioFit on ryhmäliikuntamuoto, joka sopii kaikenkuntoisille. Tunneilla harjoiteltavat liikkeet ovat tehokkaita ja selkeitä perusliikkeitä. Huolellisesti valittu musiikki inspiroi liikkumaan ja tukee liikkeiden suorittamista. Pienryhmää ohjaa PhysioFit-koulutuksen käynyt fysioterapeutti.Toiminnalliset harjoitteet kehittävät kehonhallintaa sekä tasa-painoa ja pilatestyyppisillä lattialiikkeillä pyritään parantamaan etenkin keskivartalon lihasten voimaa ja koko kehon liikkuvuut­ta. Tavoitteena on parantuneen kehonhallinnan kautta ehkäistä selkäkipuja ja lisätä hyvää oloa!

 

Sherborne

Veronica Sherbornen kehittelemä liikunnallinen harjoitusohjelma, SDM (Sherborne Developmental Movement), on kokonaisvaltainen keino tukea motoriikan ja sosiaalisten taitojen kehittymistä. Sherborne-harjoitusohjelma on alun perin kehitetty kehitysvammaisten lasten ja aikuisten tarpeisiin, mutta monipuolisuutensa ja muunneltavuutensa ansiosta sitä käytetään nykyisin laajasti monenlaisissa toiminnassa. Harjoitusohjelmaa voidaan käyttää myös fysio- tai toimintaterapian osana.